Om oss

WILLJOCI WEB – BILLIGA HEMSIDOR.

WILLJOCI WEB

Välkomna till WILLJOCI WEB - Billiga hemsidor!
WW är en liten men seriös webbbyrå, vi koncentrerar oss på att göra allt lite billigare och lite enklare för dig som kund.

Wordpress

Vi jobbar i huvudsak med WordPress och alla dess plugins och teman. Du kan själv om du vill bestämma tema för din hemsida och bara tala om för oss vilken du vill ha, vi ändrar färger och stilar efter era önskemål. Logotyper och dyl ingår även i vår dagliga sysselsättning.
Vi har jobbat med hemsidor sedan 2000.

Billiga hemsidor

I och med att vi arbetar med publiceringsverktyget WordPress kan vi hålla ner antalet arbetstimmar med din sida och då också kunna erbjuda bättre priser, vi har inte heller några dyra kontorshyror, något som hjälper oss mycket att hålla nere priserna. Alltså Billiga hemsidor.

Vårt uppdrag

Vårt största uppdrag är att göra dig som kund 100% nöjd med vårt arbete. Vi erbjuder er ett av marknadens lägsta pris för våra tjänster, sett till vad du får med din färdiga produkt. Billiga hemsidor helt enkelt! Vi jiddrar inte hit och dit med prissättningen och lägger inte på pris för minsta lilla ändring.

Föreningshemsida.

Vi erbjuder även föreningar en hemsida på vårt webhotell. Vi står för hemsida, funktioner och domännamn. Kontakta oss för mer information.

N

Egen server

Domännamn, webhotell, support och backup

N

Bra funktioner

Vi anpassar wenplatser efter era behov

N

Billiga kostnader

För endast 149:- i månaden sköter vi allt utom era dagliga uppdateringar för besökare, medlemmar & supportrar.

Responsiv design.

Produkterna vi skapar har Responsiv design, det vill säga att dom anpassar sig efter den skärm besökaren använder. Dator, surfplatta eller mobiltelefon spelar ingen roll. Hemsidan ser snygg och korrekt ut på alla plattformar. Över 50% använder sin mobil till sitt internetanvändande och det blir bara fler.